Glasajte za grupu godine koje su se po vašim željama najčešće vrtele u ovogodišnjem ciklusu emisjie U IME ROCK-a

  Whitesnake
  Van Halen
  Aerosmith
  ZZ Top
  Kiss

Jagodinski bend godine ?

  Big Bang Band
  Aleksandra
  Allister
  Stratus
  Paspartu
 

 

Info

HERE WE GO AGAIN

Emisija ″U IME ROCK-a″ prvi put je emitovana krajem 1996. godine. Do kraja 2006. godine evidentirano je negde oko 200 emisija, koje su svih ovih godina unazad emitovane u različitim periodima na nekoliko tadašnjih i sadašnjih radio stanica u Jagodini i Pomoravlju.

Ćine i Peca, uz zajednički dogovor i na obostrano zadovoljstvo, odlučuju da povodom desetog rođendana ponovo pokrenu ovu već legendarnu emisiju. U proleće 2007. godine, kao rezultat njihove ″restartovane″ saradnje, špica sa čuvenim ″Hello baby″ ponovo se začula, ovog puta na drugom programu radio Jagodine, utorkom od 17 h. Kao što je Ćine i rekao u svojoj prvoj rođendanskoj emisiji, nakon najave za grupu Thin Lizzy: ″...Dragi prijatelji, slušaćemo pesmu ″The boys are back in town″, a mi je možemo slobodno prevesti: ″rock se vratio u grad″!!! Pa, uživajte svim svojim čulima!


I TO NIJE SVE!!!
Ćine i Peca imaju i svoj bend ″PASPARTU″ čija je pesma ″Ponovo zaljubljen″ bila pravi letnji hit, a krajem novembra su snimili novi singl "Ona me izluđuje'' a premijera pratećeg video spota bila je za Novu 2008. godinu. Ovaj spot možete videti na našem sajtu
http://www.paspartu.autentik.net/Ukupno 988 Danas  6 Juče  3
Sva prava zadržana Agencija 'Autentik'